January 24, 2022, 11:44 am

нокти

Со овој едноставен трик можете да го проверите вашето здравје

Ако сте забележале дека ноктите од вашите нозе започнале да ја менуваат бојата, доколку се многу бледи и сини, ако пожолтеле или почнале да поцрнуваат, тогаш најдобро би било да не чекате и да посетите лекар. БЛЕДИ НОКТИ. Исто како...

(Видео) Пcихoлошka cтpaнa нa нaвикaтa: 5 paбoти кoи гpицкaњeтo нoкти ги oткpивa зa вac

Дали некогаш сте се запрашале зошто имате потреба да го правите тоа - да ги грицкате вашите нокти? Грицкањето нокти како навика најчесто започнува во раното детство, па иако многумина сакаат да се одвикнат, на некои тоа им станува долготрајна...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Десетте најзначајни настани во светот во 2021 година

10. Договорот за AUKUS На 15 септември, претседателот Џо Бајден, австралискиот премиер Скот Морисон и британскиот премиер Борис Џонсон заеднички...
- Advertisement -spot_img