January 17, 2022, 5:48 am

популарно лице

(Видео) Второто најпопуларно лице во светот доаѓа во Македонија

Човекот што направи револуција во светот на вкусната храна и крцкавото пилешко, лицето кое милијарди луѓе од целиот свет го препознаваат по неговата легендарна бела брада, бело одело и црна машна, „второто најпрепознатливо лице во светот“ доаѓа во Македонија! Неговиот...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Десетте најзначајни настани во светот во 2021 година

10. Договорот за AUKUS На 15 септември, претседателот Џо Бајден, австралискиот премиер Скот Морисон и британскиот премиер Борис Џонсон заеднички...
- Advertisement -spot_img