January 18, 2022, 1:57 am

ротирачка куќа

(Видео) Сопруг на годината: Босанец и изградил ротирачка куќа на сопругата за да може го гледа изгрејсонцето

За да ги задоволи секојдневните хирови на својата сопруга, која сакала да има поразновиден поглед од семејниот дом, босански самоук иноватор изградил ротирачка куќа, за сопругата во еден момент да гледа како сонцето изгрева, а минувачи во следниот момент. „Се...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Десетте најзначајни настани во светот во 2021 година

10. Договорот за AUKUS На 15 септември, претседателот Џо Бајден, австралискиот премиер Скот Морисон и британскиот премиер Борис Џонсон заеднички...
- Advertisement -spot_img