January 21, 2022, 12:49 pm

За Цeнтap со дyшa: Peкoнcтpyкција на пoвeќе yлици вo oпштинaтa

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Во Центар планирана ни е реконструкција на улиците:

• Коле Неделковски

• Титовелешка

• Охридска

• Вардарска

• Козара

• Беласица

• Козара

• 164, 165, 166 во Крњево

• 126, 364, 365, 369, 377, 383 на Кале

За Центар со душа, пишува на својата Фејсбук страница, Наташа Котлар, кандидат за градоначалник на општина Центар.

Објавата на Фејсбук може да ја погледнете ТУКА.

Latest News

Десетте најзначајни настани во светот во 2021 година

10. Договорот за AUKUS На 15 септември, претседателот Џо Бајден, австралискиот премиер Скот Морисон и британскиот премиер Борис Џонсон заеднички...

More Articles Like This