возачи

Казнети 158 возачи во Скопје во текот на вчерашниот ден

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (23.12.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени се вкупно 158 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 30 санкции, девет...

Во Скопје казнети 142 возачи во текот на вчерашниот ден

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.12.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени се вкупно 142 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 25 санкции, 18...

Во Скопје санкционирани 105 возачи

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (20.12.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени се вкупно 105 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 27 санкции, 10...

224 санкционирани возачи во Скопје, 48 под дејство на алкохол

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (19.12.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени се вкупно 224 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 72 санкции, 48...

150 сообраќајни прекршоци во Скопје во текот на вчерашниот ден

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (15.12.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени се вкупно 150 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 30 санкции, 17...

Полицијата казни 135 возачи во Скопје во текот на вчершниот ден

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (14.12.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени се вкупно 135 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 14 санкции, 16...

Казнети 207 возачи во Скопје, 41 без возачка

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (12.12.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 207 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 40 санкции, 41...

218 санкционирани возачи во Скопје – 53 во алкохолизирана состојба

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (11.12.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 218 мерки, меѓу кои за возење под дејство на алкохол 53, 22 санкции...

За возење под дејство на алкохол казнети 157 возачи на територија на Република Македонија

Во текот на изминатата вечер (10/11.12.2021) во периодот од 23.00 до 05.00 часот спроведена е зајакната акциска контрола за санкционирање на возачи кои управуваат возила под дејство на алкохол на територијата на Република Македонија, при што санкционирани се 157...

166 сообраќајни прекршоци во Скопје, 32 за брзо возење

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (09.12.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 166 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 32 санкции, 23...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Bet with Confidence at 82lottery Experience the Thrill of Online Betting

Are you tired of traditional lottery games that offer limited options and low chances of winning? Look no further,...
- Advertisement -spot_img