January 17, 2022, 6:05 pm

ДА ЗНАЕВМЕ, ЌЕ ВЕ ИЗД*КАВМЕ ВО ЧАША: Јоци не знаела какви се „шарените“, инаку би ги „изд*кала во чаша“

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Новинарката Јорданка Ивановска – Јоци на фејсбук жестоко реагираше на оправдувањата кои пратеникот Павле Богоевски ги даваше во неговото вчерашно гостиубање на Телевизија Телма, каде Павле ја правдаше владата што вработила 120 учесници во Шарената Револуција за ПР советници на Владата.

Новинарката открива дека овие луѓе се вработени за од дома да ја бранат владата на социјалните мрежи.

-Павле на Телма. Голем дел од “шарените” кои сега се дел од 120 вработени за ПР во Влада, наспроти 40 на Груевски, не биле хитлеровска пропаганда, напротив биле многу вредни, дури работеле и од дома.
Знаеме, Павле војводо, дека работат од дома. За да бранат владини срања по соц.мрежи. Тродупло поголема армија од вмро.
Ене, секој втор ден ме има по нарачани статуси и по ваши сајтови. Пошто работат 24/7 на дискредитации, на црни листи и на релативизирање, на пумпање лажни успеси.
Што би рекол Димитрија од “Диво месо-да знаевме дека вакви ќе излезете, ќе ве издркавме во чаша.

1 коментар

Latest News

Десетте најзначајни настани во светот во 2021 година

10. Договорот за AUKUS На 15 септември, претседателот Џо Бајден, австралискиот премиер Скот Морисон и британскиот премиер Борис Џонсон заеднички...

More Articles Like This