January 20, 2022, 12:11 am

Има ли зeмjaва пpeмиeр, три дена го нема и бeга од oдгoвoрност?

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Има ли земјава премиер, три дена го нема и бега од одговорност?!

Заев мора да знае дека неговата кариера е неважна кога 14 луѓе изгореа живи. Држењето за фотелја по секоја цена покажува дека Заев е личност без основни принципи и вредности.

Не е доволно што Филипче дава предлог за негова оставка. Треба Заев веднаш да ја прифати, и веднаш потоа и самиот да си поднесе оставка.

Само кога Филипче, Груби и Заев нема да бидат на функции ќе може да се изврши непристрасна и реална истрага која ќе даде одговор за виновникот за траорната несреќа во Тетово.

Заев колку и да се криеш, не можеш да избегнеш од одговорноста за сите загубени животи. Моралната одговорност мора да биде императив за секој политичар.

Оставки веднаш.

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Latest News

Десетте најзначајни настани во светот во 2021 година

10. Договорот за AUKUS На 15 септември, претседателот Џо Бајден, австралискиот премиер Скот Морисон и британскиот премиер Борис Џонсон заеднички...

More Articles Like This